News

FC Tetova BASEL

2 weeks 3 days ago

🇦🇱️
Mjete të forta për muskuj dhe nyje - Axanova

Axanova ka vendosur të na përkrah edhe në vitin e ardhshëm.

Shpresojmë që të vazhdojmë bashkëpunimin tonë të shkëlqyshëm me Sponzorin tanë të Shëndetit.

Faleminderit për mbështetjen.

Kryesia FC Tetova Basel

🇨🇭️
Starke Mittel für Muskel und Gelenke - Axanova

Axanova hat sich entschieden uns für ein weiteres Jahr zu sponsern.

Wir freuen uns auf eine weiterhin gute Zusammenarbeit mit unseren Health Sponsoren.

Vielen herzlichen Dank für die Unterstützung.

Vorstand FC Tetova Basel

Tetova Basel

FC Tetova BASEL

2 weeks 6 days ago

🇦🇱️
Urime 28 Nëntori i shenjtë

575 vjetori i ngritjes së Flamurit Kombëtar nga Gjergj Kastrioti - Skënderbeu në Krujë dhe 106 vjetori i shpalljes së Pavarësisë në Vlorë, 68 vjetori i lindjes së komandantit legjendarë Adem Jashari, 20 vjetori i kushtetutës demokratike të Shtetit shqiptarë, 21 vjetori i daljes në skenë së UÇK-së.

Urime Ditën e Flamurit gjithë shqiptarëve kudo gjinden, në çdo cep të botës.

Të ndarë në shumë shtete, por të bashkuar rreth një Flamuri, Gjuhe dhe Gjaku.

Urime shqiptarë!

Kryesia e FC Tetova Basel
Tetova Basel
-

🇨🇭️
Herzlichen Glückwunsch zum Tag der Flagge

575 Jahre seit Skanderbegs Rückkehr nach Albanien – bekannt als Erster November, 106 Jahre seit Ausrufung der Unabhängigkeit ganz Albaniens – bekannt als Zweiter November, 68 Jahre seit der Geburt von Adem Jashari – legendärer Kommandant der UÇK, 20 Jahre seit der Abstimmung für die erste demokratische Verfassung Albaniens, 21 Jahre seit der ersten öffentlicher Auftritt der UÇK!

Herzlichen Glückwunsch zum „Tag der Flagge“ an alle Albaner überall in der Welt.

In vielen Staaten ungerecht verteilt, aber um die gleiche Flagge, Sprache und Blut vereint.

Vorstand des FC Tetova Basel
Tetova Basel

FC Tetova BASEL

3 weeks 4 days ago

🇦🇱

Të nderuar bashkëatdhetarë,

Kongresi i Manastirit përfaqëson kulminacionin e organizimit kulturorë e shpirtëror të kombit shqiptarë.

Rruga e shkronjave të arta nuk ka qenë e lehtë, por ne si popull ia dolëm dhe e qëndisëm alfabetin e artë.

Për fat të keq Misioni ynë tani është gati se i njejtë me atë të atyre burrave të asaj kohe, ruajtja dhe kultivimi i gjuhës dhe identitetit kombtarë.

Në emër të FC Tetova Basel, Urime dita e alfabetit shqip.

🇨🇭

Liebe Landsleute,

Der Monastir Kongress war der grösste Höhepunkt der kulturellen und spirituellen Organisation der albanischen Nation.

Der Weg der Shkronjave të arta (goldene Buchstaben) war nicht einfach. Daher müssen wir unsere Sprache und Identität mit Stolz bewahren und pflegen.

Im Namen des FC Tetova Basel, Glückwunsch zum Tag des albanischen Alphabets.

FC Tetova BASEL

4 months 2 weeks ago

🇨🇭️ Frohen 1. August

FC Tetova Basel wünscht allen einen erholsamen, schönen und fröhlichen Schweizer Nationalfeiertag

🇦🇱️ Gëzuar 1. Gushti

FC Tetova Basel urron të gjithve një festë të këndshme dhe të bukur të konfederatës helvetike.

FC Tetova BASEL

5 months 5 days ago

🇨🇭️
Danke für 500 Likes auf Facebook

Wir möchten uns an dieser Stelle bei allen Bedanken, die unsere Facebook-Seite mit gefällt mir makiert haben. Das zeigt uns das grosses Interesse an unserer Verein besteht.

Wir sind seit etwa ein Jahr mit einem eigenen Account bei Facebook vertreten. Wir werden in Zukunft weiterhin aktiv in den sozialen Netzwerken vertreten sein.

Wir freuen uns über weitere likes.

sportliche Grüsse
FC Tetova Basel

🇦🇱️
Faleminderit për 500 Likes në Facebook

Ne dëshirojmë t`shfrytëzojmë mundësinë për të falënderuar të gjithë juve, që keni pëlqyer faqen tonë në Facebook. Kjo na vërteton interesin e madhë që mbizotëron.

Ne jemi rreth njüe vit të përfaqësuar në Facebook.Ne do të vazhdojmë të jemi të përfshirë në mënyrë aktive në rrjetet sociale në të ardhmen.

Ju faleminderit edhe njëherë për përkrahjen.

përshëndetje sportive
FC Tetova Basel